Over mij

Mijn roze bril en ik

Of ik het leven door een roze bril zie? Ja.

Of ik een hopeloze romanticus ben? Ja.

Of ik meer dan 100 romantische komedies in mijn leven gezien heb? Ja.   (Makkelijk!)

Of ik stiekem wacht op mijn eigen ‘En ze leefden nog lang en gelukkig’ ? Ja.

Of dit daarom een hele zoetsappige blog is? Eentje waarvan je tanden spontaan uitvallen en waarvoor mannen heel hard moeten wegrennen? NEE.

Ik kijk namelijk door mijn eigen speciale roze bril. Eentje met een montuur gemaakt van Groningse nuchterheid.
Ik hoor je denken: ‘Romantiek en nuchterheid, is dat niet heel tegenstrijdig?’
Dat klopt. Kun je nagaan met wat voor psychologische problemen ik kamp. Honderden bezoeken aan psychologen en zelfs psychiaters hebben me geen steek verder geholpen. Ik ben de wanhoop nabij…

Oke, dat valt natuurlijk allemaal wel mee. Ik ben de wanhoop niet nabij en heb geen last van schizofrenie of andere psychologische problemen. Wat ik wel heb, is een unieke kijk op de wereld. Of eigenlijk moet ik ‘wereld’ hier vervangen door ‘alledaagse dingen’.  Ik betrap mezelf er namelijk vaak op dat ik teveel onder een steen leef om überhaupt te mogen zeggen dat ik een kijk op de wereld heb.
Maar een unieke romantische nuchtere kijk op alledaagse dingen dus. En deze wil ik graag met jullie delen.
Ik vind het leuk om op deze manier een vleugje roze toe te voegen aan het dagelijkse leven. Ik vind het leuk om te fantaseren over het liefdesleven van onbekenden  – op de niet seksuele manier van fantaseren. En ik vind de zoektocht naar ware liefde en al zijn perikelen reuze interessant. Onder de namen ‘Het leven door mijn roze bril’, ‘Het nieuws door mijn roze bril, ‘De voorbijganger’ en ‘De zoektocht’ zijn dat de vier thema’s die je terug zult vinden in mijn blog!

Benieuwd naar hoe en wat precies?
Kijk dan snel op ‘Over door mijn roze bril’


Wil je meer weten over mij en wil je weten waarom ik begonnen ben met
Door mijn roze bril? Lees dan snel verder!

Leeftijd: 23 jaar 

Geboren en getogen: Na 20 jaar in Groningen te hebben gewoond (en te zijn geboren) woon ik sinds een paar jaar in ‘Het Westen’. Hier moet mijn Groningse nuchterheid hard vechten om stand te houden. Maar zoals je bij Door mijn roze bril kan merken zal er altijd een deel overeind blijven.

Studie/werk: Sinds de zomer van 2014 ben ik afgestudeerd in Economie en Sportmanagement en werk ik nu als tovenares van cijfertjes.

Vrije tijd: In mijn vrije tijd ben ik naast schrijven veel bezig met sport. Ik kan niet lang stilzitten en noem mezelf daarom soms wel sportverslaafde. Deze verslaving voed ik voornamelijk met heel veel volleyballen.

Geboortedatum Door mijn roze bril : 1 januari 2015

Waarom ik begonnen ben met Door mijn roze bril:Ten eerste omdat ik het natuurlijk heel erg leuk vind om te doen. Ik houd van schrijven en het is heerlijk om dit via een vaste blog te kunnen doen. Maar ten tweede ook uit noodzaak. Ik heb een te grote fantasie waardoor er heel veel verhaaltjes in mijn hoofd begonnen rond te krioelen die wanhopig graag naar buiten wilden.

Waarom jij Door mijn roze bril moet volgen: Omdat ik een lach op je gezicht tover. Of je nou op je werk bent, in de trein zit of stiekem tijdens een saaie verjaardag op je telefoon kijkt.

Voor meer informatie kun je altijd contact met me opnemen! Zie ‘Contact’.

 

Deel dit bericht:Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+

4 thoughts on “Over mij

Reageren kan hier!