Over door mijn roze bril

Door mijn roze bril is een blog over hoe ik het leven zie door mijn eigen speciale roze bril. Een bril met roze glazen in een montuur van Groningse nuchterheid. Dagelijks schrijf ik leuke en grappige stukjes over de volgende vier thema’s:

Het leven door mijn roze bril

Hier schrijf ik over dingen uit het dagelijkse leven. Het kan van alles zijn. Dingen die me overkomen, dingen die me opvallen, dingen die me bezighouden, alles!
Telkens zul je er een vleugje roze in terug vinden. Dit kan een minivleugje zijn of een enorme lading. Maar het is altijd aangemengd met mijn Groningse nuchterheid.

De Voorbijganger

Onder De Voorbijganger  schrijf ik over onbekende personen die ik ben tegengekomen onderweg. ‘Voorbijgangers’ die me zijn opgevallen. Ik laat mijn gedachten en fantasie gaan over wat voor leven ze hebben en dan met name wat hun liefdesverhaal is. Is de Voorbijganger een eeuwige vrijgezel? Een enorme vrouwenversierder? Getrouwd met zijn jeugdliefde maar nu stiekem aan het twijfelen of ‘dit alles is’? Een deelnemer van boer zoekt vrouw?

De zoektocht

Hier schrijf ik over de moderne zoektocht naar ware liefde. Internetdaten dus. Je kunt hier een aantal stellen volgen van begin tot eind. Van het plaatsen van hun profiel op datingsite X tot hun happily ever after (of juist niet). Uiteraard is dit gebaseerd op fictie. Maar deze fictie is aangevuld met gehoorde verhalen en eigen ervaringen, waardoor je nooit zult weten wat waar gebeurd is en wat niet…

NIEUW – Het nieuws door mijn roze bril 

Hier bekijk ik actualiteiten of opmerkelijkheden uit het nieuws door mijn roze bril. Ik herschrijf nieuwsberichten vanuit mijn eigen roze invalshoek en voeg een vleugje Groningse nuchterheid toe.
Veel plezier!!

Deel dit bericht:Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+

Reageren kan hier!