Wat zegt de hobby van een man over zijn liefdesleven?

Wat voor eten een man bestelt, welke schoenen die hij draagt, welke sport hij doet; al deze keuzes zeggen iets over het liefdesleven van de man. Wat zijn keuzes precies over zijn liefdesleven zeggen kun je lezen onder het kopje ‘Wat zegt dat over het liefdesleven van de man?’.
Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe aanvulling!

Wat zegt de hobby van een man over zijn liefdesleven?
Muziek maken
Een man die muziek maakt, weet hoe hij maat moet houden. Deze man zal dus nooit te veel drinken. Dit verkleint de kans dat hij zomaar bij een andere vrouw in bed belandt.

Tuinieren
Hij zet de bloemetjes graag buiten. Maar je moet hem daar de vrijheid in geven en hem zijn geheimpjes gunnen. Als je te diept graaft naar zijn avonturen, kapt hij jullie relatie binnen de kortste keren om, uh…af.   

De bios
Veel mannen hebben een bord voor hun kop. Lastig, als je ze wat duidelijk wil maken. Bijvoorbeeld dat je wilt samenwonen. Kleine hints van verdwaalde spullen in zijn huis zullen ze niet doorhebben.
Maar er zijn mannen, die slaan alles. Je kunt hints geven wat je wil. Je kunt alle middelen aangrijpen die er voor handen zijn, maar deze mannen zullen echt nooit wat door hebben. Hoe duidelijk het signaal ook is. Zij hebben geen bord voor hun kop maar een compleet bioscoopscherm.

Vissen
Ik wil niet streng zijn, maar mannen die vissen kun je beter uit de weg gaan. Om alle clichés even voor je op te noemen: Ze houden je aan het lijntje, ze vissen naar complimentjes, ze willen vissen in een vijver waar veel vis in zit, ze proberen zoveel mogelijk vissen aan de haak te slaan, etc…

Wandelen in de natuur
Deze man kijkt graag de kat uit de boom. Wanneer het aankomt op dingen ondernemen zal het initiatief dus altijd van jou moeten komen.

Hardlopen
Deze man loopt vaak te hard van stapel. Wil je het rustig aan doen in je relatie? Ren dan met hem mee en houdt hem in toom. Pas wel op dat je nergens in trapt, wanneer hij een loopje met je neemt.

Shoppen
Shoppen vrouwelijk? Nee hoor! Kleren maken immers de man. Elk kledingstuk maakt jouw man dus weer een stukje mannelijker. Hoera!

Biertjes drinken in de kroeg
Bij hem zit je goed! Bier wordt ook wel het vloeibare goud genoemd. Mannen die veel bier drinken zijn daarom erg gefocust op rijk worden. Hoe meer vloeibaar goud ze binnen krijgen, hoe beter. Overdag werken ze keihard en ’s avonds betaalt dat zich uit in dat vloeibare goud. Wanneer je een relatie met zo’n man hebt zal je dus altijd financiële zekerheid hebben.

Klussen
Deze man vindt het niet erg om op zijn knieën te moeten zitten. Grote kans dat hij er daarom ook geen enkele moeite mee heeft om op één knie te zitten.

Lezen
Iemand die graag boeken leest zal ook vast en zeker andere dingen graag lezen. De les bijvoorbeeld. Aan jou. Een betwetertje.

Kaarten met vrienden
Denk je dat al jullie intieme geheimpjes veilig zijn? Zegt hij dat hij het nooit met anderen over jullie relatie heeft? Geloof hem niet. Wanneer hij met vrienden is vertelt hij ze alles over jou. Van je bh-maat tot aan je raarste gewoontes. Hij speelt altijd open kaart met zijn vrienden en gooit alles op tafel.

Bakken a la ‘Heel Holland Bakt’
Een man met issues uit het verleden. Hij heeft vroeger te vaak te horen gekregen ‘je bakt er niets van’. Nu is hij doorgeslagen en bakt hij elk uur van de dag. Hij doet alles om die woorden maar nooit meer te hoeven horen. Voor jou heeft hij dus geen tijd. Maar, he! Je krijgt wel elke dag taart.

Uitwaaien op het strand
Deze man houdt van een frisse wind en zal dus altijd nieuwe dingen uit willen proberen. Op welk gebied, daar laat ik me verder niet over uit…

Deel dit bericht:Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+

12 thoughts on “Wat zegt de hobby van een man over zijn liefdesleven?

Reageren kan hier!