Wat zegt het vervoersmiddel dat een man gebruikt over zijn liefdesleven?

Daar is ie weer! Het liefdesleven van de man onder de loep. Dit keer: Wat zegt het vervoersmiddel dat een man gebruikt over zijn liefdesleven?

Tram.  Hij is echt een stadsmens. In een dorp zul je hem nooit tegenkomen. Hoe groter de stad hoe vaker en liever hij er is. Zie jij jullie later samen in een dorp? Een paar huppelende kinderen in de weilanden? Helaas. Dit gaat niet gebeuren.

Metro.  Deze man steekt niet alleen zijn kop in het zand maar zijn hele lichaam. Problemen stopt hij altijd weg en zal hij nooit aan je vertellen. Hij loopt er mee rond en rond. Nouja, rijdt dus. In een metro.

Fiets.  Als jouw man vaak op de fiets gaat moet je hem in de gaten houden. Hij doet er namelijk alles aan om zijn wilde haren nog niet te verliezen. Hij laat ze vrij wapperen als hij hard tegen de wind in trapt.

Trein.  Jouw man komt altijd te laat op jullie afspraakjes. Eigenlijk komt hij altijd overal te laat. Daarom houdt hij zo van de trein. Want de trein heeft altijd vertraging. Dit geeft hem het heerlijke gevoel dat hij altijd overal stipt op tijd is. Verder is dit echt geen steek onder water naar de NS hoor.

Bus.  Deze man slaat nooit een halte over. Hij houdt ervan om alles precies volgens een lijstje af te werken. Hebben jullie het huisje en vervolgens het boompje al in huis? Kijk dan maar snel voor de deur want ik durf te wedden dat er een beestje op je staat te wachten

Vliegtuig.  Net als de piloot zit deze man altijd met zijn hoofd in de wolken. Pas wel op. Als hij voor zijn werk moet reizen zorgen misschien de verkeerde mensen ervoor dat hij met zijn hoofd in de wolken zit.

Benenwagen.  Als jouw man het liefst de benenwagen neemt zou ik maar heel snel heel hard m’n best gaan doen als ik jou was. Hij kan elk moment de benen nemen.

Step.  Waar de bovengenoemde man de benen misschien nog niet genomen heeft staat deze man al met 1 been buiten jullie relatie.

Boot.  Deze man kan heel goed zijn hoofd boven water houden. Jullie zullen nooit financiële problemen hebben en heel misschien hoef je later niet eens meer te werken. En kun je je dagen vullen met het drinken van witte wijn en kappersbezoekjes. Aan je binden dus deze man.

Auto.  Deze man wil zelf rijden. Met jou naast zich. Zodat hij jou vervoert. Jou in vervoering brengt. Wat een romanticus.

Helikopter.  Christian Grey. 50 tinten grijs. Need I say more?

Hoe reist jouw geliefde man?

Lees ook:

Wat zegt de sportkeuze van een man over zijn liefdesleven?
Wat zegt de beroepskeuze van een man over zijn liefdesleven?
Wat zegt de eetkeuze van een man over zijn liefdesleven? 

Deel dit bericht:Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+

6 thoughts on “Wat zegt het vervoersmiddel dat een man gebruikt over zijn liefdesleven?

Reageren kan hier!