Wat zegt de beroepskeuze van een man over zijn liefdesleven?

Een van de eerste stukjes die ik heb geschreven op doormijnrozebril.nl was: Wat zegt de sportkeuze van een man over zijn liefdesleven? In dit stukje legde ik uit wat de sportkeuze van een man zegt over hoe hij is in een relatie. Mijn roze bril en ik bedachten ons dat er nog veel meer keuzes van mannen in het leven zijn die wat kunnen zeggen over hun liefdesleven. Daarom leek het me een leuk idee om daar een terugkomend dingetje van te maken. Met voor vandaag op het programma:

Wat zegt de beroepskeuze van een man over zijn liefdesleven?

Muzikant.  Een muzikant is goed in dingen bespelen. En zo zal hij ook goed zijn in jou bespelen. Pas dus op, hij manipuleert je waar je bij staat. Voordat je het weet zit je thuis met een supergrote veel te dure tv en weet hij jou het gevoel te geven dat je deze tv echt zelf heel graag wilde hebben. Tuurlijk…

Apotheker.  Een apotheker is van mening dat op ieder potje een dekseltje past. Jij bent zijn potje, hij jouw dekseltje. Hij zal je nooit meer laten gaan. Ahhhh.

Verloskundige.  Los van het feit dat je natuurlijk je twijfels moet hebben over deze beroepskeuze, brengt deze man letterlijk leven in de brouwerij. Het is altijd gezellig met hem!

Goochelaar.  Maakt van een mug een olifant. Bereid je voor op ruzie, veel ruzie.

Boer.  Een boer haalt graag oude koeien uit de sloot. Het is zijn missie. Hij kan het niet over zijn hart verkrijgen om ze te laten zitten. Die ene keer dat je dronken thuiskwam en zijn nieuwe trui hebt ondergekotst? Vergeeft hij je niet. Die ene keer dat je zijn ultra speciale biertjes hebt opgedronken? Vergeeft hij je niet. Je zult ze elke dag, keer op keer met elke kleine discussie moeten aanhoren.

Personal trainer.  Ziet jou graag de (spring)touwtjes in handen hebben. Zelf durft hij niets en zal alles aan jou overlaten. Elke keuze moet je maken. Van het avondeten tot het beddengoed en van de vakantie tot het kopen van een nieuw huis.

Tandarts.  Hier heb je in tegenstelling tot de personal trainer heel veel aan! Zijn motto is: Praatjes vullen geen gaatjes. Een man van daden, heerlijk!

Rechercheur.  Hij legt alles wat je zegt onder een vergrootglas. Hij vertrouwt je voor geen meter. Elke keer wanneer je weggaat zul je je moeten verantwoorden met hele sterke en waterdichte details.

Brandweer.  Een brandweer dooft vuur. Zo snel mogelijk. Ook het vuur in jullie relatie. Dus ik voorspel een gebrek aan passie en vonken na maximaal 1 week.

Arts.  Een arts is altijd op zoek naar een bepaald ritme. Wanneer hij geen ritme kan vinden is de kans tot sterven voor hem dichtbij. Ritme daarentegen staat voor hem gelijk aan leven. Jullie relatie zal één grote sleur zijn.

Groenteboer.  Brengt pit in jullie relatie. Mocht er even een tekort aan zijn heeft hij altijd nog wel ergens een mandje pit op voorraad staan

Piloot.  Met hem zal je altijd op een roze wolk zweven. Ultiem genieten.

Bioloog.  Een inkoppertje. Want deze man weet natuurlijk alles over de bloemetjes en de bijtjes. Je zult je nooit vervelen…

Marketeer.  Mijn favoriet. Want een marketeer ziet alles door een roze bril. Hij weet van alles iets moois te maken. Hij zal nooit zeggen dat je een dikke kont in een broek hebt. Hij zal woorden gebruiken waardoor je je woest aantrekkelijk zal voelen.

Lees ook:

Wat zegt de sportkeuze van een man over zijn liefdesleven?
Wat zegt de eetkeuze van een man over zijn liefdesleven?
Wat zegt het vervoersmiddel dat een man kiest over zijn liefdesleven?

Deel dit bericht:Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+

8 thoughts on “Wat zegt de beroepskeuze van een man over zijn liefdesleven?

Reageren kan hier!