14598449388_28030172e0_m

Gerda en Wim (8)

(Dit is een vervolg op Gerda en Wim (7))

Lieve Wim,

Eigenlijk had ik helemaal niet als eerste een bericht moeten sturen. Jij was fout en ik niet. Maar toch heb ik je een bericht gestuurd. Wil je weten waarom? Omdat ik niet anders kon. Ik heb nog geprobeerd om het tegen te houden, maar mijn vingertjes waren eigenwijs. Typ, typ, typ daar gingen ze al. En daar was het bericht aan Wim. Maar ik heb er geen spijt van en ik was erg blij met je bericht terug. Al had je daar wel iets eerder mee mogen komen hoor. Ik heb voor mezelf besloten dat ik wil dat je iets meer je best voor me gaat doen. Ik stuur steeds sneller berichten terug naar jou dan jij naar mij. Bovendien heb ik al veel over mezelf verteld en jij eigenlijk nog maar weinig. Ik vind dat je je moet gedragen als echte man en mij het hof moet maken. Dan doen ze in mijn boeken ook altijd, en dat is hoe ik behandeld wil worden. Dus Wim, dan weet je dat alvast voor je laatste bericht en voor als we elkaar daarna zullen ontmoeten. Ik wil dat je je als een echte heer gedraagt. Je moet zelf maar bedenken hoe je dat dan gaat doen. Maar je hebt sowieso iets goed te maken nog. Doe dat maar als we elkaar in het echt zien.
Vind jij het ook zo spannend? Ik wel. Nog maar 1 bericht van jou en nog maar 2 van mij. En daarna zitten we gewoon tegen over elkaar. Wat zullen we eigenlijk gaan doen? We zouden naar een leuke boekenbeurs kunnen gaan? Of schaam je je dan voor mij als ik te lang bij de boeketromannetjes blijf staan? We zouden ook gewoon ergens een kop koffie kunnen drinken. Jannie van de knutselclub weet nog wel een leuke koffietent vertelde ze laatst. Daar mag je bovendien je kop koffie nog een tweede keer gratis bij laten vullen. Dus dat is misschien wel leuk. Tenzij het natuurlijk helemaal niet gezellig is. Dan mag je ook best na de eerste kop koffie alweer naar huis gaan hoor. Maar liever niet natuurlijk. Het moet denk ik in het weekend hè? Want doordeweeks zit jij met de winkel en ik met de boekhouding. Maar je winkel is zeker ook op zaterdag open of niet? Op zondag heb ik eigenlijk dus knutselclub. Maar als je het heel lief vraagt wil ik het voor jou misschien wel een keer afzeggen.
Vind je jezelf echt een saaie oude man? Dat ben je toch helemaal niet? Integendeel zelfs! Je hebt je eigen boekenwinkel, een leuke moeder, een leuke hobby en je zingt tegenwoordig ondeugend mee met de radio, hihi. In mijn dagdroom lees je natuurlijk een boeketromannetje. Maar ik heb dan ook een hele wilde fantasie. Maar ik zou er maar eens één gaan lezen hoor want je zit steeds te glimlachen in mijn dagdroom. Of denk je in mijn dagdroom soms stiekem aan mij?
Ik vind dat je dit keer ook weer heel erg gek reageert als het over een blonde vrouw gaat. Ik weet zeker dat er meer achter zit. Maar goed, als jij belooft dat je in je volgende bericht over de vrouw in je leven zult vertellen zal ik het laten rusten. Maar ik weet zeker dat er ergens in je volgende bericht iets over een blonde vrouw zal staan. En ik vind dat ik dan lekker mag zeggen ‘ik zei het toch’. Maar ik beloof dat ik in mijn hoofd er geen gek verhaal meer over zal verzinnen. Want dat heb ik al lang gedaan hihi!
Toen ik las dat je vond dat ik een mooie broek aan had toen je me zag moest ik heel erg glimlachen. Zo erg dat Suzanne, mijn collega, vroeg wat er aan de hand was. Ik moest toen heel erg blozen en ben snel weggelopen naar de koffiehoek. Daar heb ik stiekem een sprongetje van blijdschap gedaan. Gelukkig heeft niemand het gezien. 

Oei ik merk dat ik weer veel te erg loop te blozen en te glimlachen want meerdere collega’s kijken me aan. Ik moest maar snel weer aan het werk gaan.
Ik hoop dat je dit keer eindelijk eens wat sneller reageert. En dat je goed je best voor me zult doen.

Liefs,

Gerda

P.s. Uitjes of niet, ik weet zeker dat je ze lekker vindt.

Deel dit bericht:Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+

One thought on “Gerda en Wim (8)

Reageren kan hier!