Het Bakje; Laat vrouwen om je vechten

Alle mannen opgelet! Willen jullie vrouwen die om jullie vechten? En denk je dat je daar Axe of heel veel uren in de fitness voor nodig hebt? Nee! Er is nu: Het Bakje. Het Bakje? Ja! Elke ochtend dat ik in de trein stap en Het Bakje tevoorschijn haal, is het hetzelfde verhaal: Vrouwen die om me vechten.

Voordat ik verder uitweid over deze vrouwen zal ik jullie een korte omschrijving geven van wat Het Bakje nu precies is:

Het Bakje is een uiterst functioneel to-go-voorwerp voor wie ontbijt met muesli. De muesli gaat onderin en de yoghurt bovenin in een apart bakje. Je muesli blijft hierdoor dus lekker knapperig in plaats van een sompige kluit. Maar dit is nog niet alles. Het Bakje bevat ook een zelf in elkaar te zetten lepel die je aan de onderkant van het yoghurtelement kan vastklikken. Gezien de huidige trend van gezond eten en powerfruit (oa. vreselijk gezonde zaden in de muesli) is Het Bakje heel erg in trek bij vrouwen.

Maar ik hoor jullie denken ‘Genoeg daarover, snel terug naar die vechtende vrouwen’.  Het begint allemaal heel onschuldig. Alsof ik mijn eigen Tupperware show houd. Ik pak Het Bakje uit mijn tas en zie meteen alle vrouwen in de coupé op scherp springen. Als katten die hun oortjes spitsen bij een opvallend geluid. Ik zie ze onder hun wimpers naar me gluren. Alles wat ze aan het doen waren zijn ze perplex vergeten. Mijn Bakje en ik zijn voor hun het enige wat er op dat moment bestaat in de trein. Ze gaan er goed voor zitten, zetten hun mooiste gezichtje op en wapperen met hun haren. Ondertussen houden ze me allemaal in de gaten. De brutaalste durft het aan om op me af te stappen. ‘Wat heb je daar?’ vraagt ze met zwoele stem. ‘Laat ons eens zien hoe het werkt.’
Met opperste concentratie pak ik het eerste element, de yoghurt, en laat het sensueel over de muesli glijden. Ik hoor wat zuchten ontsnappen en zie een enkeling met haar tong over haar lippen gaan. Dan pak ik de losse onderdelen van de lepel en zet hem in elkaar. De vrouwen beginnen extatisch te worden. Ik maak me klaar voor de grande finale en breng de lepel naar het bakje om de muesli door de yoghurt te roeren. Ik roer, en roer, en roer; mijn ontbijt is klaar. Er klinken een heleboel oeh’s en aah’s en mijn publiek begint te applaudisseren in een staande ovatie.
Maar dan begint het mis te gaan. Langzaam komen alle vrouwen met grote hongerige ogen mijn kant op. Ze komen steeds dichterbij en ik raak bedwelmd onder een strijdbare groep vol verlangens. Er ontpopt zich een gevecht tussen de vrouwen. Een echte ‘bitchfight’. Haren worden uitgetrokken en ogen worden uitgekrabd. Het gaat er alles behalve lief en zacht aan toe, maar uiteindelijk komt een vrouw als winnares uit de strijd. Zij krijgt de ‘eer’ om naast mij te zitten. Ze neemt dit plekje gretig in beslag en drukt zich dicht tegen me aan. Met bloedende lip en wild haar kijkt ze me aan: ‘Mag ik ook een hapje?’

Lieve mannen, gebruik dit verhaal! Wees de man om wie vrouwen vechten! Koop z.s.m. Het Bakje.
Doe dit niet alleen voor jezelf, maar ook voor mij. Want ik kan dit niet meer elke ochtend aan…

BB

Deel dit bericht:Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+

One thought on “Het Bakje; Laat vrouwen om je vechten

Reageren kan hier!