Boer Tom; Het doet me niets

Ik kreeg van een aantal mensen de vraag of ik als kersverse blogger niet ook wat over mediahype Boer Tom moest schrijven. Jij hebt toch ook een brief aan hem geschreven? Ja, ik heb ook een brief aan hem geschreven. Bedankt dat het er nogmaals wordt ingewreven. Pak hem maar vast en wrijf hem in mijn gezicht; De Afwijzing. Heerlijk.

Maar het antwoord is: Nee, ik hoef niets over Boer Tom te schrijven. Boer Tom doet me namelijk niets. Lees mijn woorden goed: Boer Tom doet mij niets. Over hem schrijven zou het idee geven dat hij me wel wat doet. Dat ik ermee zit dat hij me heeft afgewezen. Dat ik jaloers zou zijn op de 10 sle.. uh meisjes die gisteren in de aflevering te zien waren. En dat is niet zo. Dat is absoluut niet zo. Ik kan er heel goed tegen dat de 10 vrouwen die Tom heeft uitgekozen net als ik blond krullerig haar hebben. Ik vraag me helemaal niet af waarom hij mij in godsnaam dan niet heeft uitgekozen. Want ik pas toch perfect in dat plaatje? En ik had nog wel aangeboden, als cijfertovenares zijnde, om zijn gehele boekhouding te doen. Inclusief sexy kantoorpakje. Dat zelfs dat hem niet overstag heeft doen gaan, doet me ook niets.
Net zo min dat het me wat doet dat ie als soort van prins zonder wit paard uit het BZV-kasteel komt lopen en een tevreden blik werpt op zijn 10 vrouwen. Ik had daar echt niet tussen willen staan als potentieel nieuw prinsesje. Echt niet.

Of dat Boer Tom die vrouwen aan kijkt met glinsterende oogjes.

Afgewisseld met hele zwoele oogjes…

Of dat hij motor kan rijden……

In afgescheurde spijkerbroek met laarzen en gespierde bruine benen van al het werk op het land………

NEE. Dat doet me allemaal niets.

Dus daarom schrijf ik niets over Boer Tom.

En als je straks op het nieuws iets hoort over een losgeslagen gek in West-Friesland die 50.000 tulpenbollen uit een veld heeft getrokken, dan heb ik daar niets mee te maken.

Deel dit bericht:Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+

3 thoughts on “Boer Tom; Het doet me niets

Reageren kan hier!