14598449388_28030172e0_m

Gerda, 58 jaar

Hoi allemaal,

Wat leuk dat jullie mijn profiel komen bezoeken. Ik heb eerst maar een beetje rondgekeken om te zien wat nou precies de bedoeling was. En ‘Wat leuk dat jullie mijn profiel komen bezoeken’ bleek een erg populaire opening, dus vandaar dat ik dat ook heb gebruikt. Daarna zag ik dat mensen meestal wat over zichzelf vertellen. Dus dat zal ik dan ook maar doen denk ik.
Nou, ik ben dus Gerda en ik ben 58 jaar. Ik werk als boekhoudster op een heel gezellig kantoor. Ik werk hier al 35 jaar en heb het enorm naar mijn zin. Vooral op vrijdag is het altijd erg gezellig, want dan mag de radio aan en hebben de mannen een spijkerbroek aan in plaats van een pak. Een dolle boel dus. Als er iemand jarig is, eten we een saucijzenbroodje. Dat is dan altijd het hoogtepunt van de dag.
Ik houd er erg van dat ik elke dag hetzelfde kan doen op mijn werk. Ik doe dat al 35 jaar en ik denk dat ik er dus best wel goed in ben. Want soms vraag meneer Beek, dat is de baas van de afdeling, of ik hem ergens mee wil helpen.
Mijn hobby’s zijn wandelen en koken. Ik kan erg lekkere gehaktballen maken volgens de buurvrouw.
Verder houd ik ervan om ansichtkaarten te maken. Op zondag heb ik altijd knutselclub met de dames. Jannie zorgt  dan voor de koffie, Mieke voor de koeken en ik zorg voor de glitters. Je kunt dus wel zeggen dat ik een schitterende vrouw ben, ha-ha-ha.
De reden dat ik hier op deze site zit, is omdat ik op zoek ben naar een leuke man. Ik had nooit echt door dat ik een leuke man zocht, want ik had het altijd erg naar mijn zin met mijn twee katten Koos en Toos. Maar ik merkte dat er op kantoor over mij geroddeld werd. We hebben twee van die mooie blonde meiden op de receptie zitten. Waar alle mannen van kantoor altijd overdreven lang blijven staan en onhandige grapjes maken. Maar goed, toen ik dus een keer op de WC zat hoorde ik blonde meid Annabel tegen blonde meid Denise zeggen: ‘Die Gerda van de boekhouding, wat een suffe tut is dat he? Die moet wel heel erg eenzaam zijn. Ik hoorde dat zij nog nooit een man heeft gehad.’ Ik voelde toen een paar tranen opkomen. Die heb ik weggeveegd met mijn papieren zakdoekje dat ik altijd bij me heb, omdat ik soms na het fietsen wel eens een loopneus heb. Ik dacht ‘Ach wat, een man heb ik toch niet nodig? Ik heb Koos en Toos’.
Maar sinds het moment op de WC zie ik telkens een lege plek op de bank. Een plek die Toos en Koos niet kunnen opvullen. Ook zie ik een lege plek aan tafel. Laatst heb ik op zondag een extra gehaktbal gemaakt. Gewoon om te kijken hoe het voelde. En het voelde zo goed. Sindsdien kan ik de gedachte niet meer loslaten dat ik een man wil die mijn gehaktballen opeet.
Dus ik zei tegen Berta van de overkant dat ik graag een leuke man wil vinden. Zij zei dat ze van Joske had gehoord dat haar buurvrouw op een datingsite een hele leuke man had ontmoet. Toen dacht ik ‘Een datingsite? Dat is toch niets voor mij?’
Maar omdat een nieuwe man mijn enige voornemen voor 2015 is, ga ik het toch maar proberen.
Dus mannen: Hier ben ik dan!
Ik val op mannen die lief zijn, die van wandelen houden, die van katten houden, die schone kleren dragen, die goed met hun moeder kunnen opschieten, die een Skoda rijden en die soms wel in zijn voor een beetje gekkigheid. Af en toe dan.
Herken je jezelf hier in? Dan draai ik graag een balletje voor je.

Deel dit bericht:Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+

4 thoughts on “Gerda, 58 jaar

Reageren kan hier!